top of page

Reiki

REIKI WORKSHOP

Wil je jezelf thuis graag kunnen ondersteunen met reiki? Meld je dan aan voor één van de reiki workshops. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Kennismaken met wat reiki op afstand met je kan doen? Informeer naar de mogelijkheden.

Heb je last van stress, angsten? Ben je overprikkeld, heb je het druk (in het hoofd) of loopt het leven anders dan gedacht? Wil je het anders, meer ontspannen, rustiger en weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dan kan reiki je daarbij helpen.

Volledige Reiki behandeling

Je lichaam heeft net als een auto een accu. Zolang deze accu nieuw is, zit deze nog vol energie en start en loopt je auto als een zonnetje. Raakt de accu ouder en leger dan start en loopt de auto een stuk minder goed. In je lichaam werkt dit hetzelfde. In je lichaam heb je zelfs 7 accu's om ervoor te zorgen dat je dagelijks fris en fit de dagen door kunt komen. Deze accu's noemen we chakra's. Als 1 of meerdere accu's uitgeput/leeg raken start-en loopt je lichaam een stuk minder goed. Een auto stopt er op een gegeven moment gewoon mee en je lichaam kan op wilskracht nog best lang door. Tot het uiteindelijk teveel is en je bv in een burn out terecht komt of op een andere manier ziek wordt, waardoor je gedwongen wordt het rustig aan te doen. Je beseft je dat je teveel van jezelf gevraagd hebt en wil zo je zo snel als mogelijk weer beter voelen. Reiki helpt je hierbij. 

 

Tijdens een reiki behandeling krijgen de accu's die op dat moment uitgeput zijn energie door waarmee ze weer kunnen beginnen met opladen. Na iedere behandeling voel je je weer een stukje beter/energieker.

 

Doordat je batterijen met iedere behandeling weer verder opladen is er weer ruimte om de energie weer door je lichaam te laten stromen. Blokkades in je energiebanen die door de uitputting van je batterijen ontstaan zijn, worden door de extra energie stap voor stap weer opgeheven. Dit werkt ontspannend, reinigend, geeft energie en ruimte voor een mogelijk volgende stap in het proces.

 

Reiki ondersteund het zelfgenezend vermogen van het lichaam en is hiermee inzetbaar voor vele zowel fysieke als mentale klachten/aandoeningen zoals oa migraine, rugklachten, ontstekingsziektes, burn-out,

 (faal) angst, gedragsstoornissen, ADHD/ADD, overprikkeldheid, overgevoeligheid, allergieën, uitbehandelde trajecten in de reguliere zorg, herstel na een ongeval of operatie.

Het geeft altijd meer rust/ mindfullnes in je leven. Het is geen vervanging van de reguliere geneeskunst, en kan er heel naast ingezet worden. 

Een reiki behandeling duurt een uur en vindt liggend op een behandelstoel plaats met comfortabel

zittende kleding aan.

Duur 50 min Prijs € 59,90

Je kunt Reiki ook aan jezelf ( en aan anderen ) geven. Hiermee kun je jezelf thuis ook iedere ochtend en avond reiki kunt geven (en dus even ontspannen en mindfull met jezelf bezig zijn). Wil je hier meer informatie over dan kun je altijd even bellen,  of lees eerst nog even hier.

Reiki behandeling van je kind

Een kind staat van nature open voor het krijgen van energie. De spanningsboog bij kinderen is korter waardoor een behandeling van 15 minuten volstaat. Het kind(je) kan die 15 minuten heerlijk ontspannen terwijl de energie daarheen stroomt waar het (onbewuste weet waar het) nodig is. Kinderen geven tijdens een behandeling vaak aan dat het lekker rustig wordt in hun hoofd en ze voelen zich meer ontspannen. De behandeling kan bij (huil)baby's en kleine kinderen op schoot bij de ouder, waarbij de ouder gelijk meegenomen wordt in de behandeling. Dit geeft een extra mooie verbinding.

Prijs € 25,95  

Quick stess relief behandeling:

Een 30 minuten durende behandeling van de 7 chakra's (batterijen) van het lichaam. Hierbij lig je ontspannen, met kleding aan op de behandelstoel. Ideaal om tijdens een gezichtsbehandeling te doen. De producten worden nóg beter opgenomen wanneer het lichaam van energie voorzien wordt.

Prijs € 36,50

Reiki stoelbehandeling

Op een massagestoel kan Reiki tegelijk aan de voor- en achterzijde van je lichaam gegeven worden waardoor de behandeling slechts 30 ipv 50 minuten duurt. Ideaal om (tijdens bv een pauze) snel op te laden & te ontspannen.

Prijs € 36,50

Bij behandeling van meerdere mensen/groepen op locatie/kantoor gelden aangepaste prijzen. Neem hiervoor contact op.

Reiki behandeling op afstand

Voor deze persoonlijke behandeling op afstand heb ik naam, woonplaats en informatie over de situatie waar reiki voor nodig is (bv het ziektebeeld, wedstrijd-/examenstress, sollicitatiegesprek, bevalling of operatie) persoon of dier nodig. Een foto met op de achterkant deze gegevens geven mag en is niet verplicht. Je ontvangt voor, of op de gewenste dag op een willekeurig tijdstip gedurende 20 minuten reiki energie.

Prijs  € 24,50

Serie van 4 opeenvolgende live behandelingen 

In geval van ernstige/acute problemen is het verstandig om 4 behandelingen van 50 min in opeenvolgende dagen af te spreken.

Prijs € 239,80

Als het onmogelijk is om 4 maal kort op elkaar naar de praktijk te komen is het mogelijk om de  4 behandelingen van 30 minuten op afstand te geven

Prijs € 146,00 

Volledige Reiki behandeling aan huis of op locatie

Binnen Tilburg geldt:

Prijs + reis-onkostenvergoeding van € 10,00

Buiten Tllburg geldt:

Prijs+ reis-onkostenvergoeding van € 10,00+ € 0,35 ct p.km

Voor vestiging Maarssen geldt 1 vaste dag in de 6 weken ( op afspraak en bij min. 2 personen):

Prijs+ € 10,00 pp 

 

bottom of page